Son Dakika

Son dakika haberi: Atalay Filiz İzmir'de yakalandı, işte ilk fotoğrafı...


Atalay Filiz ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Seri cinayet zanlısı Atalay Filiz İzmir'in Menderes ilçesinde bindiği minibüste, kendisini tanıyan bir vatandaşın ihbarı üzerine polis tarafından yakalandı. Filiz’in, Menderes’e bağlı eski belde Gümüldür’den bindiği Gümüldür- İzmir dolmuşunda bir yolcunun kendisini tanıyıp polise ihbar etmesi sonucu, olayı fark edip değiştirdiği dolmuşta yakalandığı belirtiliyor. Atalay Filiz'in İzmir Emniyeti'ndeki ifade işlemlerinin ardından önce Ankara'ya, ardından da İstanbul'a götürüleceği belirtiliyor. Atalay Filiz'in yakalandığında üzerinde kırmızı gömlek olduğu görüldü.

Son dakika haberi: Atalay Filiz İzmir'de yakalandı, işte ilk fotoğrafı...

İstanbul ve Ankara’da öldürülen 3 kişinin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz,İzmir’in Menderes İlçesi’nde bir minibüste yakalandı


Tuzla’da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı, 2013 yılında da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova’yı Ankara’da öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz’in, İzmir’e kaçtığı saptandı. Geçen 29 Mayıs’ta İzmir’e gelen Filiz’in, Buca’da bir kafeteryada 4 saat kaldığı, ardından bir üniversite öğrencisinin evinde 30 ve 31 Mayıs geceleri kaldığı ortaya çıktı. Görüntülerin televizyonlarda yayınlanmasından sonra durumu fark eden kafeterya sahibi ile üniversite öğrencisinin verdiği bilgiler doğrultusunda, polisin araştırmalarına da yön verildi.

MİNİBÜSTE YAKALANDI
Bu sabah Atalay Filiz'i minibüste gördüğünü söyleyen bir vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçen polis, Atalay Filiz’i İzmir’in Menderes İlçesi’nde, Gümüldür'den bindiği minibüste yakaladı. 
ÜZERİNDEN SAHTE KİMLİK ÇIKTI
Filiz'in kimlik kontrolü yapan polise sahte kimlik verdiği ancak polisin fotoğraflarından tanıdığı Atalay Filiz'i gözaltına alarak ilçe emniyet müdürlüğüne götürdüğü belirtildi. Burada yapılan parmak izi incelemesinde gözaltındaki kişinin Atalay Filiz olduğu kesinleşti. 

İZMİR EMNİYET MÜDÜRÜ AÇIKLAMA YAPACAK

Olayı haber alan İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, ilçe emniyet müdürlüğüne giderek çalışmaları bizzat yönetti. İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne de bilgi veren Uzunkaya'nın, operasyonun ayrıntılarına dair açıklama yapması bekleniyor.

İZMİR'DE Mİ KALACAK İSTANBUL'A MI GÖTÜRÜLECEK

Öte yandan Atalay Filiz'in can güvenliğinden endişe edildiği için, Filiz'in İzmir'de mi hakim karşısına çıkarılacağı, yoksa İstanbul'a mı sevk edileceği konusunda savcıların karar vereceği belirtiliyor.

Atalay Filiz'in yakalandıktan sonra çekilen ilk fotoğrafı
"BURGURCA DOLMUŞUNDA YAKALANDI"
Menderes Belediye Başkanı Ak Partili Bülent Soylu, 3 kişinin katili olarak aranan Atalay Filiz’in, Menderes’e bağlı eski belde Gümüldür’den bindiği Gümüldür- İzmir dolmuşunda bir yolcunun kendisini tanıyıp polise ihbar etmesi sonucu, olayı fark edip değiştirdiği dolmuşta yakalandığını söyledi.
Başkan Soylu, şunları söyledi: "Seri katil zanlısı Atalay Filiz, Gümüldür’den İzmir’e gelmek üzere dolmuşa binmiş. Dolmuştaki bir vatandaş kendisini tanımış ve polise ihbar etmiş. Bunun üzerine vatandaşın kendisini tanıdığından şüphelenen Atalay Filiz, hemen dolmuştan inmiş ve Bulgurca dolmuşuna binmiş. Menderes ilçe merkezinde emniyet güçleri Bulgurca dolmuşunu durdurarak, yakalamış. Biz belediye olarak temizlik işleri, park ve bahçeler biriminde çalışan personelimizi bu konuda uyarmıştık. Çünkü personelimiz sürekli halkın içinde geziyor. Emniyet birimlerimizi kutluyorum. İhbarı dikkat alarak titiz bir çalışma yürütmüşler. Milletimize geçmiş olsun."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Diyarbakır Tv Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.